Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (2.59 secunde)
Petre Stanca este dator la stat cu doua dintre firmele sale: SC Comtours SRL cu aproape 2,2 milioane lei) si SC Comser SRL (cu... 750.000 lei).
Pentru primele trei spatii comerciale s-a prezentat la prima sedinta de licitatie doar societatea GEDO SRL Constanta, in timp ce pentru magazinul duty-paid a concurat, tot de una singura, firma Heinrich, care detine o unitate comerciala similara (cu preturi in valuta) in cladirea Autoritatii Navale Romane.
Printre firmele nominalizate de Ponta s-au numarat SC Energy Holding SA, SC Grivco SA, SC Ennet SA, SC Enol SA, SC Elcomex SA, SC Electromagnetica SA, SC Gevco SRL, SC Europec SA, SC Romelectro SA sau SC Also Energ SRL.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Dintre societatile mari cultivatoare din judet amintim SC CERVINA Segarcea - peste 1.300 de hectare insamantate cu grau, SC Agrifarm SRL - 1.100 de hectare sau Centrotrans SRL -800 de hectare.
Printre alti datornici, fiscul a executat silit SC EXTENSIV COM SRL, societatea controversatilor oameni de afaceri craioveni Eugen si Nicu Mihailescu, retinuti pentru rambursari ilegale de TVA.
SC REMAT SA, SC ADIDRAD COM SRL, SC OLTMETAL SA, SC EUROMOTORS SRL, SC 3R SA, toate din municipiul Craiova.
"Unde-i lege nu-i tocmeala!", acest lucru s-a aplicat in cursul acestei luni in cazul a circa 3000 de societati comerciale, SA-uri sau SRL-uri, care au fost radiate de la Registrul Comertului Galati.
Sectoarele de drumuri 4 si 5 ale Noului Rast au fost incredintate firmelor SC Bistrisat SRL, respectiv SC Oltana Montaj SA Craiova.
Potrivit datelor oferite de AVAS, autoritatile au inceput executarea silita a SC Hagi Sport SRL, firma lui Gheorghe Hagi, pentru datorii la plata contributiei la asigurarile de sanatate in valoare de...
Motivul acestei actiuni in justitie il constituie faptul ca cele doua firme care au castigat prin licitatie silozurile Agroexportului- Nigva Prod Com si APC SRL- nu au preluat si personalul societatii falimentare, asa cum aveau obligatia sa o faca, a adaugat liderul sindicalistilor portuari.
Este cazul SC Agro Volante SRL Constanta, care a comercializat peste 1300 tone de orz, 190 tone de porumb, 125 tone de soia, 533 tone de mazare si 445 tone de floarea soarelui, in valoare totala de 1.420.435, 29 RON.
SC REMAT SA, SC ADIDRAD COM SRL, SC OLTMETAL SA, SC EUROMOTORS SRL, SC 3R SA, toate din municipiul Craiova.
Una dintre societatile doljene care a riscat si a investit in agricultura este SC Bobivon Agro SRL Dranic, o societate care si-a inceput activitatea in 1994 ca prestator de servicii agricole. ... Anul acesta, SC Bobivon Agro SRL Dranic a cultivat rapita, orzoaica de bere, grau, floarea-soarelui si porumb.
Impotriva societatii Agropet Construct SRL Constanta comisarii Garzii Financiare au intocmit sesizare penala transmisa Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.
Astfel, in perioada 27.11 - 3.12, in depozitul DEDMI Ovidiu avand ca operator societatea comerciala Tracon SRL, a fost depozitata o cantitate de 17.572 tone de deseuri menajere si industriale, iar in depozitul DEDMI Costinesti, operator SC Iridex Group Import Export SRL au fost depozitate 1.331 tone de deseuri.
Sunt pe drum, am si vorbit cu cativa patroni", s-a scuzat George Motataianu, reprezentantul EXPOOLTENIA SRL, societatea prin care CCI "Oltenia" organizeaza targul.
Despartirea Primariei Craiova de SC Cronos Impex SRL, firma care a exploatat timp de cinci ani parcarile Craiovei, nu-i scuteste pe proprietarii de autovehicule din Banie de taxa de parcare.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Actionarii Mamaia SA au mai aprobat conditiile de acordare a creditului in valoare de circa trei milioane euro in favoarea societatii Telegondola Mamaia SRL. ... Societatea Telegondola Mamaia SRL gestioneaza proiectul telegondolei din Mamaia si este rezultatul unui parteneriat intre societatea Mamaia SA si Primaria municipiului Constanta.
google-analytics.com